Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
11.02.2008 08:54 - Щастие от сърце
Автор: fenris Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2853 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03.2008 13:16


Къде ми е сърцето? Да сте го виждали. Господи, не мога да го намеря, преди няколко дена го изгубих и сега се чувсвам празен, адски празен! Защо стана така. Изгубих го мисля, че беше вечертта, когато това се случи. Може би се въргаля някъде на пърченца в някоя тъмна гора на моето съзнание... А може би е във вашата гора на съзнанието. Потърсете го моля ви. Ако сте го виждали моля ви кажете ми. Полудявам без него. Не мога да го открия. Празнотата е ужасна. Чувствам, че пропадам в една бездънна яма и тя няма край. Светлата точка над мен отдавна стана колокото главичка на карфичка и то от малките такива, не като големите с спечиална главичка. Господи искам да умра за да избягам. Но не мога и да умра. Пустотата тогава ще стане постоянна. Без сърце аз не трябва да умирам. Как ще умра без него. Ще приличам на бродеща сянка. На призрак без душа и тяло. Казват, че домът е там където е сърцето. Но моето го няма в къщи. Няма го никъде. Търся го от доста време и не го намирам. Бихте ли ми помогнали. Ще ви бъда вечно благодарен. Ако го намерите, донесете го при мен! Дори парченце от него може да донесете! Поне чувството за празното ще намалее! Това празното, не знам как да го опиша по друг начин, но ако сте в него е подлудяващо. Побъркващо. Когато нямате други чувства единственото нещо, което господства е страх и ужас от неизвестното. Първичен страх, които няма начин да пребориш. То е като змей в чиято уста се намираш и не можеш да избягаш, станал е част от обкръжението ти. Няма я надеждата да се хванеш за нея, вярата също отсъства, да не говорим за любовтта. Нея съвсем я няма. Сега като казах любовта, май ми хрумна нещо. Май изчезването на сърцето ми е свързано с това чувство. Обаче това чувство ми е някак непознато вече. Може би защото съм без сърце. Хора моля ви сърцето ми, намерете го, ще ви дам каквото поискате. Всичко кавото имам. Вече никой не може да говори с мен аз съм като леден блок, не мога да се зарадвам, не мога да заплача, нищо никакво чувство освен студен непотправен ужас! Дори тъгата ми липсва. Моля ви сигурен съм че сърцето ми е в някой от вас.
Благодаря ти! Господи мога да изпитвам тъга отново, но защо тъга. Господи ти ми отнесе сърцето нали? Как можа защо ми го върна сега не мога да се оттърва от тъгата! Защо ми го върна. Търся надежда. Забелязвам една карфичка от светлина, която се уголемява бавно. Благодаря ти! Върви си . Не искам да си припомням това повече. Но ти благодаря, че ми върна сърцето! Чувствам как надеждата постепенно се завръща. Как сърцето тупти. Дори изпитвам радост. Господи радост, радост от нарастващата надежда в гърдите ми. Сега мога и да си тананикам. Наистина мога. Чувството е превъзхоздно. Никога павече няма да губя сърцето си, то е толкова, толкова чувствено. Не мога да ви го опиша. Ето я и добрата стара вяра започва да се събужда а тя води за ръката си и радостта. Вече спирам да пиша отивам да се порадвам. Този живот бил хубав бе хора, как можах да загубя това чувство... Но то отново е при мен, нямате си представа колко е приятно. Действа ми като наркотик. Щастието е тук. То е тук. Направо извира от мен. Обещах ви да ви дам всичко кавото имам. Заповядайте щастие, почепете се колкото имате. То е безплатно, защото вие ми помогнахте. Вече няма да оставя сърцето си на произвола, то винаги ще ми е приятел и ще показва чувствата ми. Чувството на пълнота е страхотно. Превърнах се в извор на радост. Пиите, пиите с пълни шепи. Днес съм щедър, защото и вие бяхте щедри към мен и ме изслушахте. Освен това празнувам завръщането на сърцето ми.
Пиите пиите до насита. а аз знам, че това няма насита. Винаги искаме още и още. Но докато имам сърце ще бъда извор за вас и винаги ще ви почерпя.





Тагове:   щастие,   сърце,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fenris - щастието
11.02.2008 08:56
запазете
и днес се усмихнете
заради мен
защото си намерих сърцето!:)
цитирай
2. benra - :-))
11.02.2008 14:22
:-))
цитирай
3. fenris - мерси
11.02.2008 15:28
за усмивката!:)))
цитирай
4. igeorgieva - Прегръщам те! Наистина ме накара да ...
11.02.2008 16:29
Прегръщам те! Наистина ме накара да настръхна!
цитирай
5. fenris - радвам се,
11.02.2008 16:33
че те усмихнах!:)))
цитирай
6. tiamo - Щастлива съм заради теб :)
25.06.2008 16:49
Много чувство лиха от разказа. Достен за Ода на Щастието или може би Сърцето! :)
цитирай
7. fenris - tiamo
06.10.2008 12:12
Ода на щастието звучи супер, може и да напиша такава!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fenris
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1834571
Постинги: 321
Коментари: 5882
Гласове: 30773
Спечели и ти от своя блог!