Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
24.03.2008 11:32 - Бъзик
Автор: fenris Категория: Тя и той   
Прочетен: 2230 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03.2008 11:35


Вече бяха заедно от около месец. Бяха в различни класове на една гимназия. Но това момиче нямаше насита. Обичаше да го гушка и целува до насита. Първоначално това му харесваше, даже много. Тя все пак е една от най -готините в цялото училище. Имаше стройна и гъвкава фигура. Страхотно дупе, стегнати гърдички. Носеше прилепнали дрехи, които подчертаваха красотата и. Масилинените и очи, черната и коса, меките и сочни устни. Поодлудяваше го.
Беше готин харесваше го много, за това време от като бяха заедно не и беше омръзвнал. Постоянно искаше да го целува, до припадък. Той понякога се смееше на ентусиазмът и . Това обаче го правеше още по сладък искаше да го размаже от целувки. Да го скъса от прегрътки и още нещо.
Имаха свободни два часа, заедно с един негов приятел решиха да отидат на кафе. И тримата им се изкаше да се откъснат за малко от сивото даскало. Отидоха и си поръчаха три коктейли. Тя веднага почна да се гушка в него и да го целува. Отгоре, отдолу отляво от дясно. Той се разсмя и се включи в играта. По едно време му омръзна. Почна да забавя реакциите си. Но я оставяше да се кефи снего. Приятелят му наблюдаваше и отвреме на време се включваше с някоя иронична забележка. Ведин момент тя разля единият коктейл върху кракът на приятелят му. Той успя да улови чашата и половината от котейла остана в чашата. Тя започна да се смеее звънливо и с ръката си опита да забърше кракът на приятелят му. Той не се отдръпна явно му стана приятно. Но на него това май не му хареса. Дръпна се и тя дойде при него. Той продължи да отвръща по вяло на целувките и . явно напрежението на бе спаднало напълно. Макар че това бе дреболия. Хрумна и да се пошегува с него. Дръпна се от него и отиде при приятеля му. Прекара ръката му зад гърба си и я хвана със своята. Свободните им лъце също се приплетоха. Момчето ревнуваше а двамата продължиха играта. С различни шеги от сорта на :
-Ей мъжо кой е тоя от лявата ми страна.
Той първо се опита да приеме бъзика иги наложи с възглавницата , която се търкаляше на удобния син диван. Приятелят му отвърна. По бъзикаха се още малко. Тя явно искаше да го накара да ревнува. И успешно се справяше. Бъзика прерастна в нещо друго, когато момичето се извърна към приятеля му и го цулуна. Не беше по устата, но беше близо и от неговата позиция това не можеше да се види. Тя продължи да се смее и да сипе коментари. Звънливият и глас се чуваше в цялото кафене. Приятелят му искрено се забавляваше. Вече той бе в центъра на вниманието и това му харесваше, защото не се чувстваше излишен. Той също се бъзикаше с него. По едно време тя се изправи и каза:
-Ходи ми се до тоалетна, мъжо ще дойдеш ли с мен.-тя се обърна към приятелят му.  Той отвърна:
-Разбира се мила.-и бавно минаха покрай него, защото масата беше голяма.
Той остана сам и  беше адски ядосан. Но хладнокръвието му надделяваше все още.
-Ще им покажа, че не ми пука.-ако след като се бе върнала от тоалетната бе седнала до него, всичко щеше да е наред. Но като се върнаха тя не го направи. Пак седна до приятелят му и сякаш за да го ядоса повече каза:
-Мъжо няма ли да ме прегърнеш.
Той веднага го направи а тя продължаваше да гледа гаджето си и да се смее. След това се се нацупи след това пак се усмихна и каза:
-Ще ни снимаш ли двамата със мъжа ми.
Зачуди се какво да отговори, но след като тя зададе въпроса още два три пъти ги снима и им подаде да видят снимката. Това преля чашата. Престана да има говори и да ги гледа. Те продължиха майтапите, но той не отвръщаше. Тя седна до него. Забеляза, че нещо не е наред. То си беше крайно време. Но май че беше късно. Погледна го в очите. Той отклони поглед. опита се да го целуне. Той и придложи бузата си. Избягваше го.
-Миличко, това беше майтап.
Той не отвърна само гледаше настрани. Опита да го целуне още няколко пъти. Той не и отвърна. Мислеше с, че може би, абе не знаеше какво да мисли. Тя седна до него опита се да го развесели.
-Стига се цупи.
Той отвърна, че това са глупости. Момичето усети че май е отишла прекалено далече в бъзика. И се опита да го прегъне той не и отвърна. Чудеше се как да го развесели. И тогава тя направи грешка отново седна до приятеля му. От там му каза:
-Ние само се бъзикахме.
-Да човече престани да се цупиш.
-Да бяхте помислили по сериозно върху това по-рано.- отвърна той. Тя се пресегна и хвана пръста му. Той го огъна и бавно го издърпа. Момичето продължаваше да се усмихва, но разбираше , че е направило грешка. Върна се при неговото място, но той вече не беше в настроение. Денят бе прецакан от един бъзик. А дали бе само денят?




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fenris - инфо
24.03.2008 11:33
Разказът го написах по една ситуация разиграла се пред очите ми в любимото ми кафе, диалогът е измислен, нямаше как да ги подслушам!
цитирай
2. kleopatrasv - Авангардно изпълнение,
24.03.2008 12:43
на фона на действително събитие ?
Поздравления !
цитирай
3. fenris - благодаря ти
24.03.2008 13:13
просто като гледах и се чудех, това момиче какво по-дяволите прави и реших да напиша това!
цитирай
4. kleopatrasv - Много е загадъчно , маестро ,
24.03.2008 13:37
пак ли се направи на свидетел ?
цитирай
5. fenris - ами бях свидетел
24.03.2008 13:41
на издънването и просто диалога аз го добавих! Не знам как е завършила драмата, но вероятно не щастливо!
цитирай
6. анонимен - Заради такива бъзици
24.03.2008 13:55
Заради такива бъзици само колко войни са ставали....;) :)
Фенрис, поздрав за великолепната нова творба. Много по различна/жанрово/ от предната, но пак завладяваща и караща те да я изчетеш до край.
цитирай
7. fenris - благодаря ти
24.03.2008 13:57
прав/а си а в случая може да са се разделили двама приятели, което не е малка вреда! Обичам да пиша в различни жанрове!
цитирай
8. essy - Анонимкото съм аз, извинявай :)
24.03.2008 14:06
Знам, че си много жанров. И точно това е интересното в твоите творби - разнообразието.
Още веднъж поздрав за великолепната творба:)
цитирай
9. fenris - оооо есси
24.03.2008 14:17
ти ли си била, няма проблем! Обичам разнообразието и се стремя да го представя и тук!
цитирай
10. fenris - zabavnata
28.10.2008 16:37
Случката беше действителна и аз наблюдавах отстрани, а тя наистина трябва да вниманва, дали си е взела поука, не знам?!
Аз си взех!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fenris
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1834576
Постинги: 321
Коментари: 5882
Гласове: 30773
Спечели и ти от своя блог!