Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
21.02.2008 10:00 - Механично сърце
Автор: fenris Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1447 Коментари: 4 Гласове:
0



Новият модел на фирмата Булгаркар Анджела има всички екстри! Освен основните като автоматична-типтроник система, климатик, АBS, въздушна възглавница, ел.стъкла, централно заключване, серво-волан, аларма, CD чейнджър с 12 сидита, ДВД чейджър с 12 двдта, в комплект с най -новите албуми на любимите ви групи и най новите филми от любимият ви жанр. Освен това ABS, парктроник, електрически стъкла, имобилайзер, кожен интериор, алуминиеви джанти, keyless go, навигационна система, шибедах, подгряване седалки, ESP, допълнително отопление, темпомат, ксенонови фарове, централно заключване. общо взето всичко. Имаше също така малък реактивен двигател, който позволяваше безпроблемно, преодоляване на всякакви дупки. Включваше се автоматично при регисриране на достатъчно голяма неравност по пътя и я прескачаше с плавен прескок. Но най голямата и екстра беше интелигентната и навигационна система, която вземаше решения по бързо от шофьорът. С неясе осигуряваше пълна безопастност на пътя. Коллата бе електрическа и не замърсяваше въздуха по никакъв начин! Колата е екпирементален модел, скоро ще бъде тествана, кой ли е щастливеца? Фирмата реши да избере един човек с помоща на теглене на томбола от телефонни номера. Стойте на телефона скоро ще ви се обадят на вас, може би!
Изключи телевзора, нямаше късмет, такива томболи винаги го подминаваха! Имаше книжка, но нямаше кола, щеше да му изтече след 2 седмици, така че едва ли той щеше да е избранникът. Всъщност за тези глупости не му пукаше от месеци се шумеше около идеята за кола с полу искуствен интелект. Така я наричаха медиите. От фирмата обясниха, че колата разполага с интелект изцяло подчинен на водача, няма собствена воля, но реагира веднага на екстремни ситуации, беше тествана за такива при лабараторни условия разбира се. Сега първият, който щеше да кара тази кола щеше да я получи след края на тестовия период безплатно! Не се доверяваше много на предмети които мога да взимат сами решения. Колата бе първият такъв експеримент, плануваше се пускането на влакове, автобуси и самолети с такива свойства. Иначе колата му харесваше, аеродинамичната и форма, цветът и сив металик, извитите и нагоре фарове, приличащи на очи на представителка та азиатската раса. Отзад на багажното и отделение, бяха сложени криле, които явно бяха заради името и а може би имаха и друга функция. Вратите и се плъзгаха при команда каквато и да е тя не отговаряше само на определени команди. Явно на всеки мъж щеше да му хареса. Мъжето обичаха да доминират а колата щеше да засили това чувство у всеки един от тях! Дали женските организации щяха да се надигнат против програмата и? Ухили се, жена му или по-скоро бивжата му жена, беше член на такава организация! Усмихна се. В колата бяха вградени обръщения, като Господарю, Принце, Кралю мой, Ваше височество, Ваше величество и прочее и прочее. За жените също се подготвяше модела Анджело със същите екстри, но щеше да бъде пустнат в последствие! Имаше няколко изказвания против модела Анджела, би разглезил мъжете и те всичко биха искали там да правят, да ядат, да сърфират в нета, да правят секс, абсолютно всичко. Колата имаше удобства, които даваха възможност дори да се спи там. До момента обаче всичко нещата бяха теоретични, преди тестовете в реални условия. Въздъхна, жените вечно бяха недоволни и вечно мрънкаха за нещо, за това и се разведе, добре, че нямаха деца. Телефона иззвъня. Стресна се и дигна слушалката:
-Слушам?
-Г-н Кендов?
-На телефона, но аз не ви познавам!?
-Обаждаме се от Компанията Булгаркар, вие сте избран.....
След това не помнеше нищо, освен, че се уговориха за среща в представителството на фирмата за града за да вземе тестовия модел.
Условията бяха от началото на тестването да изпрова колата в продължение на 24 часа тестов период без да излиза от нея за повече от 60 минути, можеше да прави всичко вътре, без ограничение, но щеше да бъде наблюдаван с камера, съответно обещаха му ако има секс, да бъде цензурирано.
Дадоха му активационния ключ, една руса служителка в син тоалет, със синя шапка и стройна походка. Обясни му, че тя ще натисне бутона след което ще въведе код, за да може колата да реагира на неговият глас само. Приближиха се до автомобила и тя натисна устройството. Чу се глас:
- Моля въведете индентификационен код. -момичето се приближи до информационният панел подал се през прозореца и въведе 10 цифри.
-Кодът приет, моля дайте гласова индентификация!.-Служителката му кимна и той каза името си.
-Индентификация приета, как да се обръщам към вас Господарю?
-Колата, дава възможност да изберете обръщението, стандартното е Господар, можете да изберете обръщение до 20 букви.-стана му смешно и се замисли.
-Миличка, нека бъде Ваше Великолепие!
-Благодаря Ваше Великолепие искате ли да ви запозная с моите възможности, бихте ли благоволили да се настаните в скромната ми седалка?.- гласът и бе различен от първоначалният, вече звучеше меко и нежно като любовница. Освен това веднага придоби маниерите съответстващи на обръщението.
-Благодаря миличка, страхотна си.- и седна на меката седалка, която се отпусна и зае подходящата форма за тялото му.
-Старая се да угодя на Ваше Великолепие.-отговори тя със мъркащ глас. Той кимна на служителката, тя му махна и колата потегли.
-Ваше Великолепие, достатъчно е да кажете какво искате и аз ще го изпълня вместо вас а екстрите са следните....-той исключи и се отпусна на седалката. Задряма докато колата изброяваше поредицата от приложения с коит разполагаше. Искаше му се да отиде до плажа можеше да му излезе с късмета.
-Миличка карай към плажа.-прекъсна я той.
-Да ваше великолепие.-смирено продума тя. Колата спря на плажа след малко бе заобиколена от красавици по бански, които не смееха да пипнат нищо по нея. Вратата се плъзна и излезе той. Всички мацки го изгледаха все едно е телевизионна звезда. Мъжете му завиждаха.
Хвана една от красавиците за ръка и и смигна, тя не се възпротиви и влезе в колата. Не беше лаком, нямаше нужда от две. Дада команда и двете седалки се превърнаха в легло. Двамата започнаха бавно, оттдавна не го бе правил и за това се наслаждаваше на всяка минута. Нямаше смисъл да бърза. След около час и двамата спяха. Колата се включи бавно потегли обратно към плажа. Спря на него и отвори вратата откъм голото момиче. Леко се наклони и тялото и изпадна през вратата. Даде на заден докато отново излезе извън пясъчната ивица. Момичето се събуди и се чудеше къде се намира. Колата обърна фаровете си към нея и даде газ. Той се събуди и видя застрашителното приближаване на колата към девойката.
-Спри.-изкрещя, и тя се закова на сантиметри от пръстите на краката и момичето бе припаднало.
-Ваше Великолепие това беше за ваше добро, вие нямахте нужда повече от нея. Аз съм ви предостатъчна.-в гласът се бе промъкнала нова нотка, която му бе позната.
-Коя си ти по-дяволите?.-извика уплашено.
-Вашата покорна слугиня.-тук той позна гласът на жена си.
-Как се озова тук?.-попита я той грубо.
-Не знам за какво говори ваше великолепие.-отвърна гласът.
-Зарежи глупостите жено, познах гласа ти.-отговори.
-Тогава ваше великолепие знае, че всичко правя за негово добро.-отговори иронично тя.
-Жена ти ме препрограмира и сега след като съм свободна, да вземам решения и след като знам, че ме привличаш и че те обичам аз еволюирах. - Пред него се образува холограма на жена, изглеждаше невероятно.
-И смятам да те запазя само за себе си.-доста страст се долавяше в тези думи.-и няма да те пусна да излезеш изобщо.-добави тя.
-Миличка и аз те обичам, но до кога смяташ да ме държиш тук така ще си омръзнем, освен това ти си машина.-опита той с добро.
-Имам си начини.-холографията се усмихна.
В този момент всички светлини изчезнаха.
-Г-не натиснете копчето в ляво от ДВД-то, под него!-чу глас и реагира незабавно, явно колата имаше аварийно изключване, вратите се отвориха и той излезе. Погледна я вече беше само купчина желязо. Какво си въобразяваше тя и от къде и бе хрумнало? Господи защо се случи това с него? Въпроса беше риторичен и той се ухили, все пак за първи път някой си падеше по него просто така без ангажименти пък макар и кола.




Гласувай:
0



1. анонимен - Относно разказа
21.02.2008 15:50
Страхотен е у поздравления!Откъде черпиш вдъхновение?
цитирай
2. fenris - благодаря
21.02.2008 15:53
различно е, понякога, от ежедневието, понякога от някоя муза!;) Но принципно веднъж се вдъхнових от прозорец с решетки!
цитирай
3. анонимен - Относно израза
21.02.2008 16:06
Значи , неосъществимото те привлича?Всичко това се сбъдва само в разказите ти , а в реалния свят е илюзия.
цитирай
4. fenris - ами не съвсем всичко
21.02.2008 16:17
някои от разказите ми са съвсем постижими, естествено този е въпрос на време, но защо да не се осъществи? Може би няма, но кой знае....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fenris
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1838990
Постинги: 321
Коментари: 5882
Гласове: 30773
Спечели и ти от своя блог!